search
backpage.com > Stockholm adult entertainment > Stockholm escorts

Posted: Tuesday, 21 February 2017, 9:03

Här har ni en snygg och sexig kvinna på 27 år som verkligen älskar sex. Jag är lång och blond och har en härlig kropp. Slank med sköna bröst som du gärna får leka med.
Värdesätter diskretion högt och är selektiv med vem jag träffar. Låt inte det hindra dig att kontakta mig men tänk på att vara hövlig i tonen och presentera dig gärna med några ord när du ringer. Jag tar emot dig hos mig och kan även träffas på hotell men då vill jag gärna att vi träffats förut. När du kommer till mig ska jag se till att ta hand om dig på ett skönt sätt. Berätta gärna vad du fantiserar om så ska jag försöka förverkliga dina innersta drömmar.
All penetration sker med kondom men om du är fräsch och frisk kan jag suga din härliga kuk utan om du vill. Säg bara till hur du vill ha det. Gillar det mesta inom sex men tackar nej till analsex då jag helt enkelt inte går igång på det. Vill ju att vi båda ska njuta, det blir så mycket roligare då :)

Mina priser:
1h 3000 SEK
30min 2000 SEK

Ring mig på: 0722-64 30 22

Poster's age: 27

• Location: Stockholm, Stockhoom

• Post ID: 3718586 stockholm
stockholm.backpage.com is an interactive computer service that enables access by multiple users and should not be treated as the publisher or speaker of any information provided by another information content provider. © 2017 backpage.com