search
backpage.com > Stockholm adult entertainment > Stockholm escorts

Posted: Wednesday, 30 November 2016, 10:26

Hej : )
Vad snäll och läs allt noga innan du ringer.
Stänger sen av telefonen när jag inte jobbar.

Jag älskar att få ge dig full frihet inom nedanstående meny. Med ett stort leende, värme, närhet och med den bästa service och omhändertagande önskar jag att du ska få en fantastisk stund med mig, allt för din njutning.
Så svenska trevliga män över fyrtio som vill uppleva kärleksfull eller extremt kinky sex med en vacker exotisk tjej på trettionio år. (170x75) är varmt välkomna att höra av sig.
Jag finns i Enskede.

GFE
Den helt underbara flickväns sexet med smekande händer, passionerade tungkyssar, gemensam oralsex och att du penetrerar mig djupt och trångt på alla möjliga sätt. Suger dig magiskt utan kondom och du kan komma i min mun, men jag sväljer ej.

Dominerar/kinky mot dig.
För dig som vill känna dig undergiven, en slav som låter mig leka och njuta när jag ger dig wet, domenerar, spitt, foot fetich, rimming, face sitting, penetrerar dig med min dildo eller riktigt hårda tag.
Vi gör förstås upp allt innan om vad du önskar uppleva. Så kom gärna med förslag. Jag är öppen och lätt att prata med.

Full natt, ung. 10-12 timmar,
Här är jag gärna ett trevligt middagssällskap eller vid din sida vid andra sociala/kulturella tillfällen, förstås även härligt hemmamys omfamnade tillsammans, sköna pratstunder och fantastiskt sex i den form du önskar.

Jag suger dig utan, men sex sker förstås med kondom för allas säkerhet och trevnad.
Jag är renlig o mkt diskret som du och ömsesidig respekt råder för bådas bästa och trygghet,

Allt detta är erotiska lekar vilket jag förutsätter att ni förstår. I övrigt har både du och jag ett normalt liv. De jag väljer att träffa ställer jag höga krav på att ni beter socialt, hövligt och trevligt. Detta direkt i telefonkontakten med mig. Är du oseriöst och har en förnedrande attityd avbryts kontakten.
Det ska vara minnesvärt och kul att träffas.

Ring mig ung. en halvtimme innan du vill ses. Jobbar bara ibland och stänger av telefonen när jag lever mitt normala liv.

Tel: 0722 56 43 06.

(Stamkunder kan med fördel använda Swish)

Poster's age: 40

• Location: Stockholm

• Post ID: 4207502 stockholm
stockholm.backpage.com is an interactive computer service that enables access by multiple users and should not be treated as the publisher or speaker of any information provided by another information content provider. © 2017 backpage.com