search
backpage.com > Stockholm jobs > Stockholm education jobs

Posted: Saturday, 20 August 2016, 9:04

Contact:0850841311

Description;

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Spånga grundskola är en kommunal grundskola med åk 7-9 med cirka 480 elever. Skolan ligger nära Spånga Centrum med mycket bra kommunikationer. Grundskolan delar lokaler med Spånga gymnasium vilket bidrar till bra samordningsmöjligheter. Skolan drivs av en skolledning bestående av rektor och biträdande rektor och är organiserad utifrån tre arbetslag som leds av utvecklingsledare. Vi har en hög andel behöriga lärare och ett kompetent elevhälsoteam bestående av kurator, SYV, specialpedagog och skolsköterska samt skolledning.

Vi har en spetsutbildning i ma/no med riksintag där eleverna söker in på betyg och intervjuer.

Vi har nyligen startat upp en grupp för nyanlända elever.

Lokalerna är fräscha och anpassade efter verksamheten. Vi har ett välutrustat skolbibliotek med en heltidsanställd bibliotekarie. I vårt uppehållsrum Grottan kan eleverna vara under rasterna.

1 plats(er).

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att vara en av två specialpedagoger på skolan och ingå i skolans elevhälsoteam. I dina uppgifter som specialpedagog/ speciallärare ingår det att utveckla skolans undervisning, stötta och coacha kollegor, göra pedagogiska utredningar, upprätta åtgärdsprogram samt undervisa elever som har behov av extra stöd.

KVALIFIKATIONER
Kvalifikationer:
Du ska vara behörig och legitimerad specialpedagog eller speciallärare. Fördelaktigt om du har en lärarbehörighet i ämnet svenska eftersom skolan ska påbörja ett arbete kring språkutveckling i alla ämnen.
Personliga egenskaper:
Vi ser gärna att du är intresserad av att individualisera undervisning för elever med olika behov, och har lätt för att skapa relation till elever och kollegor.

Tjänsten kan komma att behöva tas i anspråk för övertaliga lärare

Löneform: Månadslön.
Anställningsform: Tillsvidareanställning.
Känner du att denna beskrivning passar in på dig så tveka inte att söka till oss.
Välkommen med din ansökan!
Varaktighet: Tillsvidare, tillträde: 2016-10-01 .
Arbetstid: Dagtid.


ANSÖKAN

Ansök senast: 2016-09-30
Referensnummer: A45571

• Location: Stockholm

• Post ID: 3771075 stockholm
stockholm.backpage.com is an interactive computer service that enables access by multiple users and should not be treated as the publisher or speaker of any information provided by another information content provider. © 2016 backpage.com