search
backpage.com > Stockholm jobs > Stockholm education jobs

Posted: Saturday, 17 September 2016, 5:30

Contact:0769412702

Description:

Om tjänsten
I rollen som projektadministratör kommer du att vara ett administrativt stöd till projektledare och delprojektledare. Du kommer att hjälpa till att förvalta och vidareutveckla administrativa processer i projekten i enlighet med de befintliga rutinerna. I ditt arbete kommer du vidare att bidra med att ta fram material som efterfrågas, skriva protokoll och andra dokument som berör projektet och arbetsmöten.

Vidare kommer dina arbetsuppgifter att bestå av att:
- administrera behörighetshandlingar
- dokumentera och genomföra uppföljningar
- uppdatera och underhålla interna dokument
- hantera fakturor samt bereda inköpsbeställningar

Om dig
Vi söker dig som har en teoretisk gymnasieutbildning och har tidigare erfarenhet av projektadministration eller liknande, gärna inom byggprojekt. Du är mån om att leverera hög kvalitet och vet värdet av god service. Som person trivs du med att arbeta med olika kontaktytor på alla nivåer i en organisation och du kan på ett pedagogiskt sätt anpassa ditt budskap till olika målgrupper. Din goda vana av MS Officepaketet kommer väl till pass, liksom din goda kunskap i svenska och engelska i så väl tal som i skrift. Har du arbetat i program som Visio, MS Project, Antura och IFS ses det som meriterande.

För att lyckas i rollen som projektadministratör bör du ha ett administrativt ordningssinne, god samarbetsförmåga samt förmåga att kunna prioritera bland dina arbetsuppgifter. Som person ser vi vidare att du är självgående, initiativtagande, serviceinriktad och kommunikativ. Du ska trivas i att arbeta i ett högt tempo och motiveras av nya utmaningar och arbetsuppgifter.

Om anställningen
Tjänsten som projektadministratör är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående. Till att börja med är uppdraget på 6 månader, för rätt person finns stora möjligheter att uppdraget förlängs då detta är ett långsiktigt uppdrag. Som konsult är du anställd i Adecco Sweden.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

• Location: Stockholm

• Post ID: 3787344 stockholm
stockholm.backpage.com is an interactive computer service that enables access by multiple users and should not be treated as the publisher or speaker of any information provided by another information content provider. © 2017 backpage.com