search
backpage.com > Stockholm jobs > Stockholm education jobs

Posted: Thursday, 18 August 2016, 7:41

Contact:0850804000

Description:

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga - Stockholm är möjligheternas stad. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Hässelby-Vällingby stadsdelsförvaltning är en av Stockholms 14 stadsdelsförvaltningar. Stadsdelen ligger i nordvästra Stockholm och har 67 000 invånare och omfattar stadsdelarna Hässelby Gård, Hässelby Strand, Hässelby Villastad, Vällingby, Vinsta, Grimsta, Råcksta, Nälsta och Kälvesta.

I Hässelby-Vällingby är det nära till natur och rekreation kring Mälaren, men också till moderna affärscentra som Vällingby City. Hässelby- Vällingby är ett expansivt område med stor nybyggnation. Befolkningen beräknas öka med nästan 10 % under den närmaste tioårsperioden.

Stadsdelsförvaltningen har 1500 anställda som ansvarar för verksamhet inom förskola, äldreomsorg, omsorg om personer med funktionsnedsättning, socialtjänst, stadsdelsmiljö, parker och kultur och fritid.

Som anställd har du tillgång till motionslokal och flera träningspass och du kan även köpa förmånligt träningskort till Stockholms stads simhallar med gym och träningsanläggningar.

Nälsta-Vinsta förskolor består av fem förskolor: Galilei, Griffeltavlan, Skattgömman, Trollflöjten och Västergök. Förskolorna är belägna i lugna bostadsområden nära grönområden och parker i Nälsta, Vinsta och i närheten av Vällingby city.

Vi erbjuder dig:
- Stimulerande anställning
- Utvecklingsmöjligheter
- Fortbildning
- Gott arbetsklimat
- Friskvård t ex massage, friskvårdsbidrag
- Fria pedagogiska måltider
- Arbetskläder

1 plats(er).

ARBETSUPPGIFTER
Nu söker vi en förskollärare till förskolan Griffeltavlan. Du kommer att tillsammans med övriga pedagoger på förskolan och enhetens pedagogiska ledare driva och utveckla den pedagogiska verksamheten. Inom enheten bedriver vi gemensamt ett aktivt arbete för att utveckla verksamheten i våra förskolor.
Vi arbetar bland annat med Grön Flagg och NTA (Naturvetenskap och Teknik för Alla). För att utvecklas gör vi återkommande studiebesök kopplat till verksamhetens utvecklingsområden och fördjupar oss i olika ämnen.
Inom enheten har vi en hälsocoach som inspiratör och vi arbetar aktivt med hälsofrågor. Vi bjuder även i intressanta föreläsare till enheten för att värna om ett gott och stimulerande arbetsklimat.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad förskollärare/lärare mot de yngre åldrarna. Du är väl förtrogen med ett utforskande arbetssätt. Goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift samt god datorvana krävs.Löneform: Månadslön.
Anställningsform: Tillsvidareanställning.
Varaktighet: Tillsvidare, tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse.
Arbetstid: Dagtid.

Vi undanbeder oss kontakter från säljare avseende rekryterings- och annonseringstjänster.

ANSÖKAN

Ansök senast: 2016-09-21
Referensnummer: A31046 - Kopia

• Location: Stockholm

• Post ID: 3753731 stockholm
stockholm.backpage.com is an interactive computer service that enables access by multiple users and should not be treated as the publisher or speaker of any information provided by another information content provider. © 2016 backpage.com