search
backpage.com > Stockholm jobs > Stockholm education jobs

Posted: Friday, 19 August 2016, 8:59

Contact:0850824144

Description;

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Sätraskolan är en F-9 skola med inkluderad grundsärskola Sätraskola ligger utefter röd tunnelbanelinje och har ändamålsenliga lokaler och en pedagogisk skolgård.
Sätraskolan växer och den pedagogiska utvecklingen står i fokus. Vi tror att kollegialt lärande och ett öppet tillåtande klimat är en framgångsfaktor för en skolenhet. Hos oss vågar du prova nytt och tänka visionärt. Vi ser digitala redskap som en naturlig rättighet i undervisningen.

1 plats(er).

ARBETSUPPGIFTER
Sätraskolan växer och vi utvecklar arbetet i de yngre åldrarna. Vi söker nu en lärare till åk 1 som vill arbeta i ett tvålärarsystem.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har adekvat utbildning och har några års erfarenhet av arbete som lärare i de yngre åldrarna.
Du är sugen på en ny utmaning, gillar ditt jobb men känner att förutsättningarna för att lyckas skulle förbättras om man var två lärare i en klass.


Löneform: Månadslön. månadslön
Anställningsform: Tillsvidareanställning.
Erfarenhet är önskvärd
Varaktighet:, tillträde: 2017-01-09 enligt överrenskommelse. Tillsvidare
Arbetstid: Dagtid. Heltid

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

• Location: Stockholm

• Post ID: 3771068 stockholm
stockholm.backpage.com is an interactive computer service that enables access by multiple users and should not be treated as the publisher or speaker of any information provided by another information content provider. © 2016 backpage.com