search
backpage.com > Stockholm jobs > Stockholm education jobs

Posted: Saturday, 20 August 2016, 7:40

Contact:0850843807

Description:
Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Mälarhöjdens skola är Stockholms största grundskola F-9. Skolan har 1180 elever och ca 150 personal. Den ligger nära storstaden med goda kommunikationer och nära naturen vid Mälaren.
Skolan är inne i ett intensivt utvecklingsarbete där IKT, språkutveckling, matematik och vårt värdegrundsarbete är några av våra prioriterade områden. Vi arbetar målinriktat mot att bli en skola i världsklass inom alla områden. Skolan har höga resultat, god ekonomi och många elever söker till vår skola. Vi satsar bl a mycket på fortbildning för personalen, som självklart kommer alla våra elever till del. Restaurangen är en plats för trivsam samvaro och där serveras god och näringsriktig mat.
Nu söker vi lärare som vill bidra till att sprida framtidstro, arbetsglädje och självklart dela vår värdegrund för att göra vår fina skola ännu bättre.
Subventionerad lunch och subventionerad friskvård erbjuds.
I första hand gäller undervisning i år 4-6 med mentorskap i år 5.
Du ska kunna arbeta och fungera väl i team samt kunna bidra till det kollegiala lärandet.
Du är en tydlig ledare i klassrummet och har lätt för att skapa goda relationer med din omgivning.

Mälarhöjdens skolas värdegrund genomsyras av att all tar ett personligt ansvar och visar det genom att vi är hjälpsamma, engagerade och har höga förväntningar på varandra.

Välkommen med din ansökan

• Location: Stockholm

• Post ID: 3753726 stockholm
stockholm.backpage.com is an interactive computer service that enables access by multiple users and should not be treated as the publisher or speaker of any information provided by another information content provider. © 2016 backpage.com