search
backpage.com > Stockholm jobs > Stockholm education jobs

Posted: Saturday, 20 August 2016, 4:59

Contact:0850805668

Description:

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Välkommen till Björnbodaskolan-Sörgårdsskolan!

Vår verksamhet är belägen i Vinsta-Kälvesta och sträcker sig från förskoleklass till årskurs 5 med drygt 600 elever. I fokus för skolans utvecklingsarbete står elevhälsa, mottagande av nyalända och fritidshemmens utvecklingsarbete. Vi arbetar för att utveckla ett formativt förhållningssätt i undervisning och på fritidshemmen och ett språkutvecklande förhållningssätt under den sammanhållna skoldagen. Vi har satsat på IKT och har god tillgång till läsplattor och audio-visuell teknik i undervisningsmiljön. Björnbodaskolans 1-3 har precis flytat in i nya fräscha lokaler och en ny f-9 skola projekteras för år 2021. Sörgårdsskolan är en mindre skola som från och med hösten 2.017 kommer vara en f-6 skola. Vi söker dig som vill vara med och forma vår verksamhet på lång sikt!

1 plats(er). Speciallärare/lärare i svenska som andraspråk

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer arbeta i ett team där ni gemensamt ansvarar för det specialpedagogiska och språkutvecklande arbetet för skolans elever. Vår Specialpedagog leder teamets arbete och ni samverkar med lärare, förskollärare och fritidshemmets pedagoger med eleven i centrum. Du kommer undervisa elever i de sammanhang som ni planerar i teamet, ansvara för analys av elevens behov i samråd med kollegor. utvärdera och analysera resultatet av ert arbete. Du arbetar med kollegor för att upprätta åtgärdsprogram och annan adekvat elevdokumentation som synliggör elevens utveckling.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är behörig lärare i svenska som andraspåk och har specialpedagogisk utbildning eller dokumenterad erfarenhet av specialpedagogiskt arbete.

Subventionerad pedagogisk lunch

Löneform: Månadslön. Månadslön
Anställningsform: Tillsvidareanställning.
Du bör ha erfarenhet i din yrkesroll som lärare eller annan yrkeserfanhet som kan vara berikande för uppdraget. Det är meriterande om du har erfarenhet av

arbete med nyanlända elever och inkluderande arbetssätt.
Varaktighet: Tillsvidare, tillträde: 2016-09-30 Omgående. Krav på lärarlegitimation för tillsvidareanställning. Vi tillämpar provanställning.
Arbetstid: Dagtid.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

ANSÖKAN

Ansök senast: 2016-09-09
Referensnummer: A45021

• Location: Stockholm

• Post ID: 3739593 stockholm
stockholm.backpage.com is an interactive computer service that enables access by multiple users and should not be treated as the publisher or speaker of any information provided by another information content provider. © 2016 backpage.com