search
backpage.com > Stockholm jobs > Stockholm education jobs

Posted: Monday, 19 September 2016, 6:52

Contact:0850847366

Description:
Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Gubbängsskolan är en F-9-skola som ligger i Farsta och här går ca 640 elever. Vi ligger mellan Gubbängens radhusområde norr om skolan och det stora Gubbängsfältet i söder. Skolan har i genomsnitt tre paralleller per årskurs och är indelad i horisontella arbetslag med arbetslagsledare. Skolan står för tradition och kontinuitet.

Skolledningen består av rektor, två biträdande rektorer och administrativ chef. Elevhälsoteamet består av skolsköterska, kurator, studie-och-yrkesvägledare, skolpsykolog, tre specialpedagoger och skolledning.

1 plats(er).

ARBETSUPPGIFTER
Tillsammans med skolans erfarna förskollärare, lågstadielärare samt fritidspersonal får du chansen att tillsammans i F-arbetslaget utveckla verksamheten för de yngsta eleverna. Vi har heldagsomsorg där barnets hela dag står i centrum och där skolsamverkan innebär att förskollärare, lågstadielärare och fritidspersonal har ett nära samarbete under dagen kring eleverna.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad förskollärare och brinner för ditt uppdrag, som arbetar strukturerat utifrån läroplanen samt har en pedagogisk vana att samarbeta med skolan. Vi har höga förväntningar på elever och på alla vuxna som arbetar på skolan. Vi vill att du delar denna uppfattning med oss. Du bör också vara intresserad av och kunnig i att skapa en stimulerande inlärningsmiljö. Vi hoppas att du som söker gillar att arbeta både självständigt och vara en i teamet.

Löneform: Månadslön. Månadslön
Anställningsform: Tillsvidareanställning.
Du har förskollärarexamen och gärna kunskaper om Bornholmsmodellen.
Varaktighet:, tillträde: 2017-01-09 .
Arbetstid: Dagtid. Heltid

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

ANSÖKAN

Ansök senast: 2016-10-18
Referensnummer: A45915

• Location: Stockholm

• Post ID: 3800413 stockholm
stockholm.backpage.com is an interactive computer service that enables access by multiple users and should not be treated as the publisher or speaker of any information provided by another information content provider. © 2017 backpage.com