search
backpage.com > Stockholm jobs > Stockholm education jobs

Posted: Friday, 19 August 2016, 9:07

Contact:0850841985

Description;
Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Spånga–Tensta stadsdelsförvaltning består av sju avdelningar varav förskola är en. Avdelningen omfattar stöd- & administrationsenheten samt sju förskoleenheter med familjedaghem, öppen förskola samt stöd till barn med särskilda behov.

Förskoleenheten Naturriket består av 17 avdelningar som är fördelade på 6 adresser i Tensta. Vi finns i ett fantastiskt interkulturellt område som sjuder av liv och mångfald. Vi har närhet till Järvafältet och naturen, flera olika parklekar med 4H gård. Vi har en egen kolonilott där barnen får möjlighet att följa utvecklingen från frö till planta. Alla våra förskolor arbetar med Grön flagg för att främja en hållbar livsmiljö. Vi arbetar med Mål- och resultatstyrning (MoRs) som en del av vårt systematiska kvalitetsarbete, där pedagogisk dokumentation och reflektion i arbetslaget är viktiga delar.


1 plats(er).

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu en förskollärare till vår smågruppsavdelning. Smågruppsavdelningen har 12 barn varav 4 barn i behov av särskilt stöd. Arbetslaget består av fyra personal, en specialpedagog, två barnskötare och en förskollärare (vakant tjänst).

Du kommer att ansvara för det pedagogiska utvecklingsarbetet enligt förskolans verksamhetsmål och läroplan för förskolan. Aktivt leda det systematiska kvalitetsarbetet (MoRs) genom planering, uppföljning och utvärdering. Medverka till att en positiv och utvecklande miljö skapas för varje barns lärande och inkludering i verksamheten. Arbeta i projektform utifrån barnens intressen. Medverka och leda föräldramöten och utvecklingssamtal. Delta aktivt i olika möten som verksamheten har för kontinuerlig utveckling. Dessutom kan kontakter med habilitering och autismcenter förekomma.

I Spånga-Tensta vill vi ge dig som nyanställd förskollärare goda förutsättningar att lära känna vår organisation och vårt arbetssätt, som ett led i detta erbjuder vi dig ett introduktionsår. För dig som nyexaminerad förskollärare ligger fokus på Skolverkets fyra kompetensprofiler samt Spånga-Tensta förskolors systematiska kvalitetsarbete. Är du nyanställd förskollärare med yrkeserfarenhet ges en övergripande bild av stadsdelen, vår värdegrund och förskolans arbete.

Vi erbjuder:
Varje avdelning har 1,5 timmes reflektionstid varje vecka. Avdelningsledarna har ett pedagogiskt möte varje vecka, 1,25 timme. Tre studiedagar och en reflektionsdag per avdelning och år. Kompetensutveckling utifrån verksamhetens och pedagogens behov. Det som är i fokus just nu är flerspråkighet, högläsning, mångfald, NTA (Natur och teknik för alla) samt pedagogisk dokumentation. Vi erbjuder alla nyanställda förskollärare ett introduktionsprogram utifrån skolverkets kravprofiler för förskollärare, samt introduktion i vårt systematiska kvalitetsarbete (MoRs). Hos oss får du arbetskläder och fria pedagogiska måltider som lagas av våra kockar.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som:
- har en förskollärarexamen
- har kunskap att leda och utveckla sitt arbetslag i det pedagogiska arbetet, du har god samarbetsförmåga och ett positivt förhållningssätt
- har goda kunskaper i pedagogisk dokumentation och uppföljning
- ser möjligheter, är kreativ och flexibel, positiv och entusiastisk
- är en medskapande pedagog som ser det som en spännande utmaning att följa det kompetenta barnets intressen, forskande och lärande

Erfarenhet av att arbeta med barn i behov av särskilt stöd är meriterandeLöneform: Månadslön
Anställningsform: Tillsvidareanställning.
Varaktighet: Tillsvidare.
Arbetstid: Dagtid

Spånga-Tensta stadsdelsförvaltning vill verka hälsofrämjande och erbjuder sina anställda olika förmånliga friskvårdserbjudanden. Rökfri arbetsplats tillämpas.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Välkommen med din ansökan

• Location: Stockholm

• Post ID: 3771078 stockholm
stockholm.backpage.com is an interactive computer service that enables access by multiple users and should not be treated as the publisher or speaker of any information provided by another information content provider. © 2016 backpage.com