search
backpage.com > Stockholm jobs > Stockholm education jobs

Posted: Friday, 19 August 2016, 7:41

Contact:0850807216

Description:

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Bromma är ett stadsdelsområde med ökande befolkning och tillkommande bostäder. Här finns vackra naturområden med naturreservat, strandbad och blandad bebyggelse. De goda kommunikationerna och närheten till centrala staden gör det lätt att ta sig till Bromma.
I våra tio enheter bedrivs en varierad förskoleverksamhet, oftast nära grönområden. Förskolorna har schemalagd reflektions- och planeringstid och pedagogiska handledare. Vi lägger särskild fokus på en uppföljningsmodell som bygger på pedagogisk dokumentation, utifrån vilken förskolans personal och barn reflekterar tillsammans.
Vi kan erbjuda det pedagogiska utbildningscenter Idébanken samt ett resursteam. Vi erbjuder dessutom en femte studiedag gemensam för alla som arbetar i Brommas förskolor.

Ulvsunda förskoleenhet består av fem förskolor som ligger i Traneberg och Ulvsunda. De ställningstaganden som vår verksamhet vilar på är:
• Interkulturellt förhållningssätt, att alla ska mötas av öppenhet, förståelse och nyfikenhet.
• Normkritiskt perspektiv, att vi reflekterar kring de normer och värderingar som vi i vår förskolekultur erbjuder barnen.
• Projektinriktat arbetssätt, där vi utgår från barns intressen och frågeställningar.
• Pedagogisk dokumentation, är ett av våra pedagogiska verktyg, där vi tillsammans med barn, vårdnadshavare och kollegor emellan kan samtala och reflektera utifrån olika perspektiv.


1 plats(er).

ARBETSUPPGIFTER
Som förskollärare ansvarar du att uppdraget genomförs enligt styrdokument; initiera, leda, stödja, genomföra och utvärdera.
Vi söker en förskollärare till Ulvens förskola, Bielkevägen 18, som har 3 avdelningar. Tjänsten är på mellanbarns avdelningen tillsammans med två kompetenta barnskötare.
Vi arbetar med gemensamt tema i hela Ulvsunda enhet som stäcker sig över två år. Barn utforskar naturvetenskap, är vårt nuvarande tema som startade upp i höst och det arbetar varje avdelning under med sina projekt.


KVALIFIKATIONER
Förskollärare med legitimationsbevis eller nyexaminerad förskollärare med examinationsbevis.
Hög kompetens utifrån skolverkets kompetensprofiler: mötet med barnet, ledarskap och samverkan.
God datavana - word, power point, bild- och filmhantering, ipad.
Du är drivande och kan ta initiativ, har förmågan att sätta igång aktiviteter och har stort intresse för barns lärande. Du har lätt för att samarbeta både med dina kollegor och med vårdnadshavare. Du är tydlig i din roll som avdelningsansvarig förskollärare och du bidrar till god arbetsmiljö genom att vara glad och positiv. Du är kommunikativ, lösningsfokuserad och vågar ta beslut.


Arbetskläder för utomhusbruk, friskvårds tid när arbetet tillåter och friskvårdsbidrag.

Löneform: Månadslön.
Anställningsform: Tillsvidareanställning.
Erfarenhet önskvärd. Endast ansökningar från legitimerade förskollärare/nyexaminerade kommer att beaktas.
Varaktighet: Tillsvidare, tillträde: 2016-11-07 .
Arbetstid: Dagtid.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

ANSÖKAN

Ansök senast: 2016-09-20
Referensnummer: A45278

• Location: Stockholm

• Post ID: 3753735 stockholm
stockholm.backpage.com is an interactive computer service that enables access by multiple users and should not be treated as the publisher or speaker of any information provided by another information content provider. © 2016 backpage.com