search
backpage.com > Stockholm jobs > Stockholm education jobs

Posted: Thursday, 18 August 2016, 4:59

Contact:0850833915

Description:

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Kunskap, bildning och stimulerande fritidsmiljöer ska prägla stadens kommunala grundskolor. Alla barn oavsett bakgrund eller bostadsadress ska ges möjlighet att växa och utvecklas. Barns möjligheter i skolan ska inte vara beroende av föräldrarnas utbildningsbakgrund. Utbildningsklyftan ska minska och likvärdigheten i skolan ska stärkas.

Ett av Stockholms stads tre prioriterade områden är utveckling av fritidshem. För att stödja utvecklingen av fritidshemmen ska vi nu anställa en inspiratör.


1 plats(er).

ARBETSUPPGIFTER
Uppdraget är att i samverkan med rektorer och nätverk för fritidshem ta fram fritidshemsplan 2 inspiratören samlar in goda exempel på arbetssätt och utvärdering för att synliggöra fritidshemmens systematiska kvalitetsarbete.

Uppdraget därefter blir att möta alla stadens rektorer för att presentera fritidshemsplan 2 och introducera planen för medarbetarna utifrån rektors uppdrag.

Inspiratören ser även över behovet av fortbildning i stadens fritidshem.


KVALIFIKATIONER
Vi söker en person med adekvat utbildning som har erfarenhet av att arbeta i fritidshem. Du ska kunna arbeta självständigt från idé över genomförande till uppföljning samt ha en väl dokumenterad samarbetsförmåga. Du ska ha en god kommunikativ förmåga både skriftligt och muntligt.
Erfarenhet av systematiskt kvalitetsarbete är meriterande.
Du ska ha god kännedom om läroplanen LGR11 och Allmänna råd.


Löneform: Månadslön. Månadslön. Individuell lönesättning
Anställningsform: Tidsbegränsad anställning.
Varaktighet: 6 månader eller längre, tillträde: 2016-10-01 Snarast eller efter överenskommelse, upphör: 2019-08-14 .
Arbetstid: Dagtid.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

ANSÖKAN

Ansök senast: 2016-09-12
Referensnummer: A45062

• Location: Stockholm

• Post ID: 3739591 stockholm
stockholm.backpage.com is an interactive computer service that enables access by multiple users and should not be treated as the publisher or speaker of any information provided by another information content provider. © 2016 backpage.com