search
backpage.com > Stockholm jobs > Stockholm education jobs

Posted: Friday, 19 August 2016, 9:02

Contact:0850848912

Description;

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Abrahamsberggskolan är en grundskola belägen i Bromma nära T-banan Abrahamsberg. Vi har elever i årskurserna F-9 inkl. fritids och fritidsklubb. Alla våra verksamheter är integrerade och ligger inom skolans område. Vi har en fin parklek som angränsar till skolan där vi för närvarande har uppehållsrum för högstadieelver samt frtidsklubb för mellanstadiet på eftermiddagarna. Parken används regelbundet av förskoleklass och frtidshemmen. För övrigt använder vi skolans närområde för lek och utflykter, Lillsjön är ett välbesökt område.
Från förskoleklass - åk 3 har vi årskursvisa arbetslag där lärare, förskollärare, fritidspedagoger/ledare och barnskötare arbetar utifrån mottot "hela barnet hela dagen". Vi har tillsammans utformat en arbetslagsdeklaration där varje arbetslag har fått formulera sig kring en gemensam pedagogisk plattform utifrån styrdokument och uppdrag. Fritidshemmen har sedan länge arbetat med pedagogiska planeringar utifrån styrdokumenten, riktlinjerna och skolans verksamhetsplan. Vi har också arbetat fram en plan för frtidishemmens kvalitetsutveckling.

1 plats(er).

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu en elevassistent till en pojke i årskurs 1 som har erfarenhet av att arbeta med barn som har diabetes. I ditt arbete som elevassistent har du ansvar för elevens egenvård, det innebär bland annat att kontrollera och tolka blodsocker samt att ge insulininjektioner.
Du kommer ha nära samarbete med föräldrar och kollegor i årskurs 1.

KVALIFIKATIONER
Kompetens och erfarenhet av att arbeta med barn och diabetes.

Löneform: Månadslön.
Anställningsform: Tidsbegränsad anställning.
Varaktighet: 3-6 månader, tillträde: Tillträde omgående. Tjänsten kan eventuellt komma att förlängas. Intervjuer sker löpande. , upphör: 2016-12-21 .
Arbetstid: Dagtid.

Tillsättning av tjänsten är under förutsättning att ingen ordinarie personal/elevassistent har företräde.

ANSÖKAN

Ansök senast: 2016-09-30
Referensnummer: A37765 - Kop1

• Location: Stockholm

• Post ID: 3771072 stockholm
stockholm.backpage.com is an interactive computer service that enables access by multiple users and should not be treated as the publisher or speaker of any information provided by another information content provider. © 2016 backpage.com