search
backpage.com > Stockholm jobs > Stockholm education jobs

Posted: Wednesday, 17 August 2016, 7:41

Contact:0850815755

Description:

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Skarpnäcks stadsdelsförvaltning erbjuder dig en arbetsplats där ett aktivt medarbetarskap och ett tydligt ledarskap är grunden för att ge stockholmarna den bästa verksamheten. Eftersom vi gemensamt skapar vår arbetsmiljö är det viktigt med öppenhet, respekt och lyhördhet.

Norra Kärrtorps förskolor består av fyra förskolor, Skördevägen, Åkervägen, Fyrbåken och Långe Erik. Du kan åka till Sandborg eller Kärrtrop med tunnelbanan.

Alla fyra förskolor är välfungerande förskolor med rutinerad personal. Barnen är uppdelade i 1-3 års grupper eller 3-5 års grupper. Alla förskolor har tillgång till grönområden i direkt anslutningen samt fristående stora gårdar för utelek.


1 plats(er).

ARBETSUPPGIFTER
För att verksamheten skall fungera behöver vi tillgång till ett antal personer som vi kan ringa in med kort varsel när personal är sjuka, går på kurs eller annan ledighet.

Du behöver vara:
- flexibel och vara villig att gå in och göra det som behövs på en förskola.
- lyhörd för de behov som finns.

Det är viktigt att du är genuint intresserad, tycker om att vara med barn, inte är för blyg och vågar ta kontakt att möta barnens föräldrar.

Detta är ett tillfälle att lära sig arbeta i en miljö där du behöver samarbeta med andra, vara lekfull inne och utomhus.
Det kan också vara ett sätt att få insyn i yrket för att ta reda på om barnskötare eller förskollärare kan var ett yrke för just dig.


KVALIFIKATIONER
Du måste vara fyllda 18 år och behärska svenska i tal och skrift.
Registerutdrag från polisen för att arbeta med barn och unga krävs.


Löneform: Timlön.
Anställningsform: Tidsbegränsad anställning.
Varaktighet:, upphör: Timavlönad vid behov.
Timavlönade får sin lön månaden efter arbetat arbetspass.
Arbetstid: Dagtid.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

ANSÖKAN

Ansök senast: 2016-09-20
Referensnummer: A45263

• Location: Stockholm

• Post ID: 3753734 stockholm
stockholm.backpage.com is an interactive computer service that enables access by multiple users and should not be treated as the publisher or speaker of any information provided by another information content provider. © 2016 backpage.com