search
backpage.com > Stockholm jobs > Stockholm education jobs

Posted: Saturday, 20 August 2016, 7:42

Contact:0850821470

Description:

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.2 plats(er).

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker förskollärare till storbarnshemvist på förskolan Sylvester. Förskolan ligger i Liseberg, Älvsjö.
Förskolan består av fem avdelningar uppdelad på två småbarnshemvister och tre storbarnshemvister.
Vi har en stor drivkraft med att utveckla dokumentation och reflektion tillsammans med barn och kollegor. En gång i veckan har vi fokusgrupper tillsammans med pedagogiskaledare. Där diskuterar vi arbetssätt, samarbete, tankar och idéer med fokus på förskolans utveckling. Du ska vara engagerad och aktiv samt ansvara för planering och utvärdering av arbetet. Du ska medverka vid föräldramöten och utvecklingssamtal. Du ska arbeta efter en väl genomtänkt pedagogisk modell tillsammans med dina kollegor.

KVALIFIKATIONER
Du ska ha en barn- ungdomspedagogisk utbildning på högskolenivå, inriktning förskollärare.

Du ska vara positiv, initiativrik och kunna samverka med barn, vårdnadshavare och arbetskamrater. Du har en god förmåga att kommunicera och delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter. Det är även viktigt att du är flexibel, ansvarstagande och trygg.

Välkommen med din ansökan.

Löneform: Månadslön.
Anställningsform: Tillsvidareanställning.
Erfarenhet krävs.
Varaktighet: Tillsvidare, tillträde: 2016-12-01 eller enligt överenskommelse.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

ANSÖKAN

Ansök senast: 2016-09-19
Referensnummer: A45256

• Location: Stockholm

• Post ID: 3753738 stockholm
stockholm.backpage.com is an interactive computer service that enables access by multiple users and should not be treated as the publisher or speaker of any information provided by another information content provider. © 2016 backpage.com