search
backpage.com > Stockholm jobs > Stockholm computer/technical

Posted: Wednesday, 21 September 2016, 8:53

Contact No.0761495097

Description:

Söderberg & Partners söker en exceptionell webbutvecklare som vill vara med och göra ett avtryck på den Nordiska FinTech-scenen. Teamet du ansluter till består av ett gäng unga specialister med olika bakgrund och en gemensam vision att revolutionera hur vi ser på professionell, personlig rådgivning. Teamledaren rapporterar direkt till Söderberg & Partner-gruppens vd och teamet arbetar över alla affärsområden och geografier som koncernen är verksam inom.

Arbetet är varierat och du kommer att arbeta med allt från att diskutera och ta fram kravspecifikationer till att implementera lösningarna i systemen. Tjänsten innebär mycket frihet under ansvar, och arbetsuppgifterna innehåller både tekniska utmaningar och utmaningar kopplade till verksamheten som kräver en djup problemlösningsförmåga. Vi har en ambition att inkorporera AI i våra produkter och ett intresse eller erfarenhet inom området är meriterande.

• Location: Stockholm

• Post ID: 3807003 stockholm
stockholm.backpage.com is an interactive computer service that enables access by multiple users and should not be treated as the publisher or speaker of any information provided by another information content provider. © 2017 backpage.com