search
backpage.com > Stockholm jobs > Stockholm computer/technical

Posted: Friday, 19 August 2016, 5:07

Contact:084454344


Description;

Nu söker vi för kunds räkning en First Line Supporttekniker till deras helpdesk.
Arbetet innebär att både personligen och via telefon, e-mail och remote-verktyg ge support till företagets anställda. Det innefattar bland annat hantering av användarkonton, FTP-tjänster och grundläggande tekniskt stöd med tex installationer.

Din profil
Du har en relevant teknisk utbildning.
Du har minst två års erfarenhet som supporttekniker eller inom helpdesk.
Du har erfarenhet av Windows klienthantering och FTP-tjänster.
Du är en person som tar mycket ansvar samtidigt som du har ett brinnande intresse för teknik. Du har en hög servicekänsla och uppskattar att ta ett stort eget ansvar. Du arbetar strukturerat och är van att planera ditt arbete samt är mycket noggrann i det du gör. Som person är du social, trevlig och gillar att arbeta i grupp. Eftersom arbetet stundtals innebär ett högt tempo krävs det dessutom att du är stresstålig, anpassningsbar och flexibel.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande och tillsättning kan ske innan sista ansökningsdatum. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Malin Ryholt på telefon 08-445 43 44 alt.
Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang, är professionella och har en passion för personal. Det är viktigt för oss att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekrytering eller bemanning. Det ska vara enkelt att arbeta med oss. Vi tillsätter tjänster inom hela tjänstemannaområdet från juniora tjänster till chefer- och specialister.
Jobbfakta

ORT
Stockholms stad
ANSTÄLLNING
Heltid
Tillsvidareanställd
ANTAL TJÄNSTER
1
YRKESOMRÅDE
Data & IT
UNDERKATEGORI
Support
Ansök nu
Tipsa om jobbet
PUBLICERAD

2 dagar sedan

SISTA ANSÖKNINGSDAG

13 sept

Om företaget
2Complete är rekryterings- ochbemanningsföretaget som bygger en organisation på ambitiösa och hungriga personer. Vidare är det för oss viktigt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt.
Ett arbete efter dessa riktlinjer tror vi skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekrytering eller uthyrning

• Location: Stockholm

• Post ID: 3739598 stockholm
stockholm.backpage.com is an interactive computer service that enables access by multiple users and should not be treated as the publisher or speaker of any information provided by another information content provider. © 2016 backpage.com