search
backpage.com > Stockholm jobs > Stockholm computer/technical

Posted: Saturday, 20 August 2016, 7:56

Contact:0760456016

Description:

Vi bygger ett nytt team till ett stort försäkringsbolag och söker Utvecklare med specialistkompetens

Vår uppdragsgivare är en av Sveriges största, oberoende och kundstyrda bank- och försäkringskoncerner. Idag är de 2 400 anställda och har ca 2 miljoner kunder i Sverige och Danmark.

Bolaget är inne i en spännande förändring. IT är ett av fokusområdena. Nu bygger IT upp en modern IT-organisation. Ökad digitalisering är bara ett exempel. Arbetet är redan i full gång med att skapa en framåtlutad och stark leveransorganisation.

För att utvecklingen skall ske som förväntat behöver vi medarbetare och ledare som vill vara med och bidra med sin specialistkompetens i denna högpresterande och kreativ miljö där kollegorna utmanar och stöttar varandra.

Vi söker Stordatorutvecklare till områdena provision, betalsystem och försäkring.
Vi behöver fler professionella och drivna utvecklare som proaktivt och effektivt vill utveckla och förvalta funktionella, förvaltningsbara och pålitliga IT-lösningar.

Som Stordatorutvecklare ansvarar du för att utveckla och förvalta lösningar i enlighet med krav, strategier och arkitektur. Du arbetar nära affärsverksamheten och bygger förståelse för domänerna i syfte att uppfylla bakomliggande behov. Du bidrar i hela livscykeln; från krav, utveckling och test till produktionssättning och förvaltning. Du lyfter möjligheter när du ser potential att förenkla och automatisera t ex kod eller processer.

Inom företaget är all mainframe samlat till två avdelningar, vilket möjliggör en flexibilitet. Det i kombination med ett agilt arbetsätt leder till goda möjligheter att prova andra arbetsuppgifter, system och roller så som t ex lead developer eller senior utvecklare. Bolaget erbjuder stora utvecklingsmöjligheter och uppmuntrar sina medarbetare att våga pröva nya utmaningar, roller och att tänja gränser.

De vi söker
Vi vill att du har goda kunskaper om utveckling i zOS, Cobol och databashantering. Till vissa av rollerna är det meriterande om du även har erfarenhet av SQL. Erfarenhet av testdriven utveckling och ett agilt arbetssätt ser vi som en stor fördel.

Du har en akademisk utbildning, en KY-utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet samt goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av bank eller försäkring och/eller de områden som är aktuella; provision, betalsystem och försäkring.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Driv och tar ansvar för leveranser i enlighet med mål och strategier. En god samarbetsförmåga i kombination med att du är självgående och ser det som naturligt att arbeta i team och bidra till positivt atmosfär är viktigt. Du är duktig på logisk problemlösning, ser helheter, är kreativ och trivs i rollen som möjliggörare. Du drivs av att arbeta med ständiga förbättringar. Sist men inte minst måste ditt huvudfokus ligga på långsiktigt hållbara och förvaltningsbara lösningar.

Har du frågor är du välkommen att kontakta Paxton Executive AB eller Marie de Laval 070-3470701.

• Location: Stockholm

• Post ID: 3753754 stockholm
stockholm.backpage.com is an interactive computer service that enables access by multiple users and should not be treated as the publisher or speaker of any information provided by another information content provider. © 2016 backpage.com