search
backpage.com > Stockholm jobs > Stockholm computer/technical

Posted: Wednesday, 17 August 2016, 5:07

Contact:0735814967


Description;

Om jobbet
Nu söker vi på TNG dig som vill jobba med online marknadsföring. Du är en doer som kan "traditionella" digitala kanaler, men alltid är nyfiken på att själv experimentera med nya format, appar och digitala lösningar för att dra trafik som konverterar och generera nya kunder. Låter det som du? Bra - sök idag!

TNG är ett bemannings- och rekryteringsföretag som strävar efter att rekrytera fördomsfritt. Det har bidragit till att allt fler kunder valt att börja jobba med oss. Det är jättespännande och vi växer - snabbt. Hos oss på TNG kommer du arbeta i en miljö där ditt arbete dagligen uppskattas av engagerade kollegor, driver vår affär framåt och samtidigt bidrar till ökad mångfald hos våra kunder och karriärmöjligheter till jobbsökare.

Vad kan vi erbjuda dig?
En stark tydlig vision - Vi är ett värderingsstyrt företag med erfarna ledare och starkt engagerade och kompetenta medarbetare.
Branschens modernaste erbjudande - inom fördomsfri bemanning och rekrytering. Vi sätter hög kvalitet i första rummet och jobbar långsiktigt för att skapa nöjda kunder och medarbetare.
Enormt nöjda kunder och kollegor - Våra NPS-värden hos kunderna är höga, och våra egna medarbetare ger oss NPS-värdet 86.
Härliga kollegor förstås som peppar och hjälper varandra mellan kontoren.
Beskrivning av tjänsten

Som online marknadsförare kommer du jobba tätt tillsammans med, och rapportera till, TNG:s marknads- och digitalchef samtidigt som du har ett nära samarbete med TNG:s rekryterare och säljavdelning. Övergripande består arbetsuppgifterna av att driva trafik till våra platsannonser och leads till vår säljavdelning via SEM, SEO, sociala medier, e-post och andra digitala kanaler.

Rollen som online marknadsförare innebär i korthet:
Skapa och optimera kampanjer i kanaler som Google AdWords, Facebook och Linkedin.
Löpande analysera trafik och följa upp digitala aktiviteter i Google Analytics
Skriva, publicera och ibland ompaketera content på hemsidan (i Wordpress) samt sprida innehållet i sociala medier.
Producera och administrera säljdrivande digitala kampanjer och nyhetsbrev via e-post (UpSales CRM-system och MailChimp).
Vara delaktig i att bygga upp och operativt ansvara för vår marketing automation-process och account based marketing-aktiviteter.
Följa utvecklingen inom digital marknadsföring för att ständigt vara i framkant
Vem är du?

Vi söker dig som har en högskoleutbildning eller är vidareutbildad inom digital kommunikation och/eller online marknadsföring. Du har erfarenhet inom digital media och webb samt erfarenhet av att arbeta med sociala medier, Wordpress, Adwords och Google Analytics samt Mailchimp och Upsales eller liknande CRM-system.

Vidare är du duktig på att skriva digitalt och förstår hur du engagerar besökare med innehåll som lätt kan hittas och spridas på webben. Då stora delar av arbetet är självständigt, med frihet under ansvar som ledstjärna, är det viktigt att du är handlingskraftig och är duktig på att ta egna initiativ. För att lyckas i rollen ser vi att du är nyfiken, serviceinriktad och en doer som gillar att kastas in i nya projekt löpande med korta beslutsvägar och högt i tak.

• Location: Stockholm

• Post ID: 3739597 stockholm
stockholm.backpage.com is an interactive computer service that enables access by multiple users and should not be treated as the publisher or speaker of any information provided by another information content provider. © 2016 backpage.com