search
backpage.com > Stockholm jobs > Stockholm computer/technical

Posted: Saturday, 20 August 2016, 5:07

Contact:0709184012


Description;

Nätverkstekniker sökes till FMTIS Genomförandeenheten Stockholm

Försvarsmaktens telekommunikations- och informationssystemförband (FMTIS) har ett samlat ansvar för drift, underhåll och förvaltning av alla ledningsstödsystem i Försvarsmakten. FMTIS verkar kontinuerligt i fred, kris och krig vilket innebär att förbandet är ständigt insatt såväl nationellt som internationellt. Förbandet har mer än 1400 medarbetare spridda på drygt 30 orter i landet.

Sökande enhet: FMTIS Genomförandeenhet Stockholm stödjer förbanden Högkvarteret, Luftsstridsskolan, HR-Centrum, FMLOG, Militärhögskolan Karlberg samt det egna förbandet FMTIS verksamhet vad avser drift och underhåll av lednings- och insatssystem, i samtliga beredskapsnivåer både nationellt och internationellt. Genomförandeenheten Stockholm leds från Stockholm och är geografiskt fördelat på tre orter, Bålsta, Uppsala och Stockholm.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
Vi arbetar i en utvecklande miljö präglat av ambition, teknisk kompetens och möjlighet till personlig utveckling. Vi söker dig som gärna tar dig an nya utmaningar och med ansvarskänsla arbetar lösningsorienterat. Arbetsuppgifterna består i första hand i att genomföra förebyggande och avhjälpande underhållsarbete samt driftsättningar av nätverksutrustning. Nätverksutrustning innefattar bland annat: switchar, routrar och brandväggar. Du förväntas även leda eller medverka i projekt samt dokumentera pågående och avslutade arbeten. Arbetet är omväxlande och utförs i huvudsak i Försvarsmaktens lokaler och anläggningar i Stockholm. Resor i tjänsten både nationellt och internationellt samt beredskapstjänstgöring i hemmet förekommer.

Kvalifikationer:
Goda kunskaper om switchteknik, routingteknik och brandväggar
Goda kunskaper i TCP/IP och DNS
God analytisk förmåga
Eftergymnasial utbildning med inriktning mot data/datakommunikation eller motsvarande kunskaper som kan bedömas likvärdiga av arbetsgivaren
Goda kunskaper i Cisco IOS
Goda kunskaper i engelska och svenska både i tal och skrift
B-körkort fordras
Meriterande:
Erfarenhet av projektledning
Erfarenhet av drift och teknik i större miljöer
Certifiering Cisco CCNA/CCNP
IT-säkerhetsutbildning
Kunskaper i Unix/Linux
Kunskap om och erfarenhet av Försvarsmaktens IT-infrastruktur
Kunskap om FM Färist
Kunskap om RÖS (Röjande signaler)
Kunskap om ITIL
Personliga egenskaper:
Vi söker dig som har engagemang, är serviceinriktad, har lätt för att ta kontakt med människor och har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Du är en god lagkamrat samtidigt som du gärna tar initiativ, arbetar självständigt och tar eget ansvar. Du har god analytisk förmåga och utför uppgifter med hög kvalitet samt är beredd att vidareutbilda dig inom tjänstens kompetensområde. Du har även ett högt säkerhetsmedvetande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

• Location: Stockholm

• Post ID: 3739599 stockholm
stockholm.backpage.com is an interactive computer service that enables access by multiple users and should not be treated as the publisher or speaker of any information provided by another information content provider. © 2016 backpage.com