search
backpage.com > Stockholm jobs > Stockholm computer/technical

Posted: Friday, 19 August 2016, 11:12

Contact:0725155515

Description:


Arbetsgivare: Cobham Aerospace Communication Hemsida: Öppnas i nytt fönster Yrkestitel: Kreativ utvecklingsingenjör till Cobham Aerospace Communications Yrkeskategori: Systemanalytiker / Testare Region: Stockholm Anställningsform: Heltid Placering: Kista

Är du en konstruktör med bred erfarenhet som uppskattar en utvecklande och trevlig arbetsplats? Då är detta jobbet för dig!

Cobham Aerospace Communications utvecklar högteknologiska och marknadsledande produkter för militära och civila radar- och satcom-enheter till kunder i hela världen. Produkterna överför signaler i roterande system och stort fokus ligger vid att ta fram täta och robusta roterande system. Cobham har mycket på gång och söker nu en utvecklingsingenjör, som skall ha en viktig roll i utvecklingsarbetet från offert till leverans hos kund.

Som utvecklingsingenjör hos Cobham blir du en del av Engineering-teamet, som består av mekanik- och elektronikutvecklare. Här verkar du som ingenjör i olika produktutvecklings- och produktvårdsprojekt. Du arbetar med mekanisk konstruktion av alla förekommande detaljer i Cobhams produkter. En viktig del av arbetet är att förstå Cobhams kunder och de applikationer/miljöer som produkterna arbetar i. Produkterna ska klara mycket tuffa miljöer och konstruktionskraven är höga. Till dina uppgifter hör att arbeta med kravspecifikationerna, simulering, konstruktion, ritningsgranskning, utvärdering av leverantörer, framtagning av prototyper och planering av test. Vidare deltar du vid överföring av produkter till produktion. Du har nära till slutprodukten och produktionen, då denna sker i egna lokaler i Kista. Du hanterar CAD samt PDM och kommer självständigt eller i team driva och ta ansvar för aktiviteter i arbetet med att utveckla nya produkter och vidareutveckla befintliga.

Cobham Aerospace Communications erbjuder en omväxlande roll i en global koncern, och ett arbete med en utmanande produkt, i en utvecklande och trevlig arbetsmiljö. Här välkomnas medarbetarnas idéer och egna initiativ, och humor är ett viktigt inslag i arbetet. För att trivas bör du tycka om att arbeta i en dynamisk kultur med höga ambitioner och där vi ständigt söker förbättra verksamheten.

Tjänsten är en tillsvidareanställning hos Cobham Aerospace Communication

Kvalifikationer:

Vi söker dig med erfarenhet av produktutveckling och mekanisk konstruktion, i kombination med en högskoleutbildning som ingenjör inom maskinteknik, farkost eller liknande. Du tycker om att arbeta i team och att kommunicera och bygga goda relationer både internt och med externa parter. Vi värdesätter ett metodiskt sätt att arbeta, samt en god förmåga att dokumentera och kommunicera idéer. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och din vilja att utvecklas tillsammans med oss.

För att lyckas i rollen är det viktigt att du har förmåga att formulera dig i tal och skrift, såväl engelska som svenska, är ett krav. Du är noggrann, problemlösande och trivs i en internationell arbetsmiljö.

• Location: Stockholm

• Post ID: 3777445 stockholm
stockholm.backpage.com is an interactive computer service that enables access by multiple users and should not be treated as the publisher or speaker of any information provided by another information content provider. © 2016 backpage.com