search
backpage.com > Stockholm jobs > Stockholm computer/technical

Posted: Saturday, 17 September 2016, 6:07

Contact:0734159356

Description:
För Tele2's räkning söker Centric nu tre personer som ska arbeta på deras kundtjänst.

Till teamet Business Customer Support i Kista söker vi fler medarbetare och vi är intresserade av dig som har minst gymnasieutbildning (gärna mer än så) och har arbetat 1-2 år med kundservice och/eller administration.

Du börjar som konsult med anställning på Centric och inleder på Tele2 med tre veckors internutbildning. Mycket goda möjligheter till anställning på Tele2 på sikt.
I ditt dagliga arbete hjälper du Tele2s ramavtalskunder med ärenden som exempelvis frågor kring abonnemang, avtal, simkort och fakturor. Du kommunicerar med mail och telefon och arbetar dagligen i ett stort antal stödsystem. Tempot är relativt högt och teamet arbetar målfokuserat.

Din profil
Avslutad gymnasial utbildning
1-3 års arbetslivserfarenhet av serviceyrke med kundkontakt
Erfarenhet av support via telefon och mail
Vana av att arbeta i flera olika IT-system samtidigt
Flytande svenska och engelska i tal och skrift
Vana av att arbeta utefter högt tempo och högt uppsatta mål
Du har ett stort engagemang och söker dig till ett bolag där du får möjlighet att ta stort ansvar över dina kunder, dina ärenden och din prestation. Du trivs med att arbeta målfokuserat och känner dig bekväm med att kontinuerligt fatta egna beslut. Du behöver kunna kommunicera med kunder samtidigt som du gör noteringar i de olika systemen.

Den som gör bra ifrån sig på den här positionen, har mycket goda chanser att få en fin och långsiktig karriär inom olika delar av Tele2 - om du är en sån som vill ta för dig, är det kanske precis dig vi söker!

Alla som arbetar på Tele2 har till uppgift att vara bäst på att skapa värde för våra kunder. Våra kunder vill ständigt ha nya och bättre lösningar, det ställer med rätta, höga krav på oss. Därför är vår nyckel hur vi jobbar och vilka vi är. Är du redo att ta första steget till en riktigt spännande resa på ett av Sveriges ledande telekombolag? Vem vet vart dina drömmar kan ta dig? Börja med att skicka oss en presentation av dig själv.

Vi kan erbjuda dig
Vi med många tycker att vi är Sveriges skönaste IT-bemanningsföretag och vi arbetar aktivt med att utveckla såväl vår interna gemenskap som våra externa nätverk. Därför genomför vi regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

Vi är alltid intresserade av att få kontakt med positiva och engagerade killar och tjejer, så registrera din ansökan redan idag! Vi behandlar alla ansökningar löpande och tar gärna emot dig på en intervju om din ansökan passar något av våra uppdrag.

Har du några frågor kring tjänsten?

Vi har tyvärr inte möjlighet att hantera ansökningar som inkommer via vanlig post eller e-post.

Centric Professionals är ett IT-bemanningsföretag med över 300 konsulter anställda i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping, Jönköping, Karlstad och Örebro. I Europa har Centric mer än 5000 anställda. Vi specialiserar oss på bemanning, rekrytering och förmedling av tjänster inom IT.
Vi är självklart ett auktoriserat bemanningsföretag och följer givetvis gällande kollektivavtal tecknat mellan Almega bemanningsföretagen och Unionen.

OBS!
Du vet väl att du kostnadsfritt kan ladda ner tusentals e-böcker när du registrerat dig som sökande på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV.

• Location: Stockholm

• Post ID: 3787401 stockholm
stockholm.backpage.com is an interactive computer service that enables access by multiple users and should not be treated as the publisher or speaker of any information provided by another information content provider. © 2017 backpage.com