search
backpage.com > Stockholm jobs > Stockholm computer/technical

Posted: Wednesday, 17 August 2016, 5:09

Contact:0108238178


Description;

Sökande enhet:
Vi söker härmed en IT-tekniker till FMTIS Genomförandeavdelning (GA) Haninge, som är en avdelning med ca 30 anställda lokaliserad i Berga, Haninge Garnison. Avdelningens huvuduppgift är inriktad mot drift, underhåll, installationer samt modifieringar av totalförsvaretsanläggningar, system och utrustningar.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
Arbeta med ärenden som inkommer via vårt ärendehanteringssystem. Självständigt genomföra underhåll och driftsättning av IT-materiel. Självständigt arbeta med ärenden i form av IT-beställningar, felsökning, problemlösning och via ärendehanteringssystem med tillhörande materialredovisning. Samverka med kunder och leverantörer samt ge stöd vid tekniska frågeställningar. Revidera teknisk dokumentation samt redovisa och dokumentera pågående och avslutade arbeten. Genomföra proaktiva driftuppgifter.

Kvalifikationer:
Gymnasial utbildning med inriktning mot IT eller motsvarande kunskaper som kan bedömas likvärdiga av arbetsgivaren.
Goda kunskaper om Windows klientoperativsystem och klienthårdvara.
God analytisk förmåga.
Goda kunskaper i svenska.
Erfarenhet av installation, underhåll, felsökning, optimering och konfigurering av hårdvara.
Grundläggande förståelse för begrepp och funktioner inom nätverk.
B-körkort krav.
Meriterande:
Kunskaper och erfarenhet av Försvarsmaktens IT-system.
Kunskap om ITIL.
Genomförd värnplikt eller GMU.
Personliga egenskaper:
Du är serviceinriktad och har lätt för att ta kontakt med människor. Du tycker om att både arbeta tillsammans i en större grupp och självständigt på ett engagerad proaktivt, strukturerat och noggrant sätt och vill nå resultat av hög kvalité. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Övrigt:
På avdelningen finns många manliga medarbetare och vi arbetar för en ökad mångfald och könsfördelning, vi ser därför gärna kvinnliga sökande.
Placeringsort: Berga Hårsfjärden, men arbete kan även förekomma i övriga delar av landet.
Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.
Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.
Det kan förekomma uppgifter i arbetet som ställer krav på din fysik.

Fackliga företrädare:
SEKO, Hans Monthan
SACO, Mika Laitanen
OFR/S, Clarence Arnståhl
OFR/O, Håkan Larsson
Samtliga nås via växelnumret 010-823 30 00.

Sista datum för ansökan:
Välkommen med din ansökan senast 2016-09-25. Din ansökan ska innehålla CV och personligt brev. I det personliga brevet vill vi att du motiverar varför just du är lämpad för denna befattning.

Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Försvarsmaktens telekommunikations- och informationssystemförband (FMTIS) har ett samlat ansvar för drift, underhåll och förvaltning av alla ledningsstödsystem i Försvarsmakten. FMTIS verkar kontinuerligt i fred, kris och krig vilket innebär att förbandet är ständigt insatt såväl nationellt som internationellt. Förbandet har mer än 1400 medarbetare spridda på drygt 30 orter i landet.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund där såväl professionell utveckling som personlig hälsa ryms. Vi erbjuder många interna karriärmöjligheter, friskvårdsmöjligheter och en bra balans mellan arbete och privat. Öppenhet, resultat och ansvar är våra ledord.

Försvarsmakten vill ta tillvara de kvaliteter som en mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar

• Location: Stockholm

• Post ID: 3739605 stockholm
stockholm.backpage.com is an interactive computer service that enables access by multiple users and should not be treated as the publisher or speaker of any information provided by another information content provider. © 2016 backpage.com