search
backpage.com > Stockholm jobs > Stockholm computer/technical

Posted: Wednesday, 17 August 2016, 8:50

Contact:0859898000

Description:

IT-avdelningen består av mer än 120 engagerade medarbetare som arbetar med drift och utveckling av Stockholms universitets infrastruktur och informationssystem. Vårt ansvar rör allt ifrån desktopsystem, nätverk och telefoni till affärskritiska system för utbildning, ekonomi och personal. Vi utvecklar även program och webbapplikationer och blandar kommersiell programvara med "Open Source". Vi använder både Linux- och Windowsbaserade system. Vi erbjuder en stimulerande och kreativ arbetsmiljö, har stort fokus på individen och ger våra anställda möjligheter och utrymme för personlig utveckling.

Arbetsuppgifter
Som gruppchef ingår du i ledningsgruppen för Systemutvecklingssektionen. Du leder ny-/vidareutveckling av universitetens gemensamma system, kvalitetshöjande insatser, är förmedlare av information mellan dina team och andra delar av organisationen. Du stödjer det arbete som teammedlemmarna utför, arbetar aktivt med att vidareutveckla både interna, sektionsöverskridande processer och resursplanerar samt ansvarar för leveranser gentemot resten av avdelningen, liksom verksamheten i övrigt. Du har personalansvar för din grupp och kommer att kontinuerligt genomföra gruppmöten, utvecklings- samt lönesamtal.

Kvalifikationer
Vi ser främst att du har god ledarerfarenhet, men även en god teknisk förståelse. Vi lägger störst vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som är serviceinriktad och har som målsättning att leverera en väl sammanhållen utvecklingsinsats till våra uppdragsgivare. Vidare ska du vara engagerad och lyhörd samt kan motivera, coacha och utveckla varje persons unika talanger och förmågor. Du är tydlig, kommunikativ och har lätt för att fatta beslut, är pragmatisk samt klarar av att kompromissa och hantera konflikter.

Du har erfarenhet av rollen som gruppchef eller annan ledarroll med personalansvar, helst inom systemutveckling.
Gärna erfarenhet, men framför allt förmågan att leda en grupp med hög teknisk kompetens.
Som person är du drivande, initiativrik, empatisk, engagerad och kreativ.
Du har god planerings- och prioriteringsförmåga.
Du har mycket god förmåga att kommunicera och skapa förtroende.
Du har god förmåga att uttrycka dig på svenska, både i tal och i skrift.
Du har akademisk utbildning inom IT-området, eller motsvarande kompetens.


Meriterande

Erfarenhet av agila metoder som t.ex. SCRUM.
Erfarenhet av arbete med systemutveckling och drift.
Erfarenhet av DevOps.
Erfarenhet som produkt- eller tjänsteägare.
Erfarenhet av kravställning, utveckling eller testledning.
Erfarenhet av projektledning IT, helst inom offentlig sektor.
Erfarenhet av LOU, PUL.
Erfarenhet eller kunskaper om ITIL och processorienterade organisationer, förändrings- samt incidenthantering.
Erfarenhet av förvaltningsmodellen PM3.
Anställningsvillkor
Anställningen avser heltid och gäller tillsvidare. Stockholms universitet tillämpar normalt sex månaders provanställning. Medarbetare vid universitetet har tillgång till ett rikt friskvårdsutbud och vi tillämpar flextid.

Stockholms universitet strävar efter att vara en arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla. Vi strävar efter en jämnare könsfördelning och ser gärna att du som söker är kvinna.

Kontakt
I den här rekryteringen samarbetar Stockholms universitet med Badenoch & Clark. Närmare information om anställningen lämnas av rekryteringskonsult Linda Josephson, tfn 08-100 500.

Fackliga företrädare
Anqi Lindblom-Ahlm (Saco-S) och Lisbeth Häggberg (Fackförbundet ST), tfn 08-16 20 00 (vx),

Ansökan
Du söker anställningen via Stockholms universitets rekryteringssystem genom att klicka på knappen "Ansök". Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen och att den är universitetet tillhanda senast sista ansökningsdag.

Bifoga endast personligt brev och CV. Kopior på betyg och intyg tar du med vid en eventuell intervju.

Anvisningar för sökande finns på webbsidan: anvisningar – sökande.

• Location: Stockholm

• Post ID: 3771065 stockholm
stockholm.backpage.com is an interactive computer service that enables access by multiple users and should not be treated as the publisher or speaker of any information provided by another information content provider. © 2016 backpage.com