search
backpage.com > Stockholm jobs > Stockholm computer/technical

Posted: Friday, 19 August 2016, 5:08

Contact:0812052260


Description;

Vi söker nu en affärsorienterad person som vill kombinera sina styrkor inom IT, problemlösning och kommunikation. Rollen är perfekt för dig som älskar service, har lätt för att lära och aldrig tröttnar på att utvecklas.

Information om uppdraget

Academic Work söker för Bright Relations räkning en kundspecialist.

Marknadsledande Bright levererar insikt och åtgärd till kundkontaktintensiva företag och organisationer genom att aktivt arbeta med utvärdering och förbättring av kundrelationer, kundmöten och medarbetare; något som ger kunderna möjlighet att nå sina mål gällande effektivare processer, fler affärer och starkare konkurrenskraft.

Du kommer i rollen som kundstöd att jobba i ett litet team på ett företag med familjär anda och korta beslutsvägar; här premieras engagemang och initiativtagande! Du kommer att ha mycket eget ansvar och driva dina egna processer i nära samarbete med kunderna.

Bright växer stadigt och du kommer att komma in i en mycket expansiv och rolig fas där det händer mycket och du kommer kunna vara med och påverka arbetet från dag ett.

Du kommer att ha huvudansvar för att starta upp processer med kunder och sköta analys, uppföljning och support.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Brights önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Bright Relation.

Arbetsuppgifter

Du projektleder inför uppstarter av nya och befintliga kunder, där du är primär kontaktperson och bollplank. Du leder kunderna framåt i processen och stöttar med support och utveckling i det webbaserade systemet Bright Navigator. Vidare har du ansvar för analysen av insamlad data och går tillsammans med kunden igenom rapporter och nyckeltal, där du sitter på expertkunskapen och får användning av dina verbala och kommunikativa sidor. I samma anda ska du också vara bekväm i att hålla i presentationer, utbildningar och workshops ute hos kunderna.

Som person gagnas du av ett affärsmässigt tänk och professionalitet ute hos kund; du bör vara duktig på att skapa goda relationer och snabbt kunna förstå kundens behov. Vi tror att du är ett energiknippe som verkligen engagerar dig i arbetet och vill utveckla och förbättra; både dig själv, dina kollegor och Bright.

Då Bright har en god tillväxt kommer nya behov att uppstå och din roll kan på sikt därmed komma att ändras och innebära mer ansvar och möjligheter, vilket kan handla om att driva egna projekt, ha övergripande processansvar eller bli ren kundutvecklare.

Vi söker dig som
Har en högskoleutbildning inom IT
Har mycket goda kunskaper i CSS och HTML
Har goda kunskaper i Excel och Powerpoint
Har ett intresse för dataanalys
Har en god kommunikationsförmåga på svenska och engelska
Erfarenhet av API-integrationer och SQL är meriterande.

Som person är du social med god kommunikations- och samarbetsförmåga. Du har ett intresse för systemutveckling och dataanalys och vill arbeta kundnära. Utöver detta är du initiativrik och kommer gärna med egna förslag för hur verksamheten kan utvecklas.
Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Placering: Gamla Stan, Stockholm
Kontaktuppgifter: Rekryteringskonsult Joanna Bonn 08 120 522 60
Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals-och intervjufasen.
Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

• Location: Stockholm

• Post ID: 3739600 stockholm
stockholm.backpage.com is an interactive computer service that enables access by multiple users and should not be treated as the publisher or speaker of any information provided by another information content provider. © 2016 backpage.com