search
backpage.com > Stockholm jobs > Stockholm administrative/office

Posted: Wednesday, 17 August 2016, 5:14

Contact:0858711700

Description:

Vi söker nu en administratör inom kundservice till välkänt logistikföretag i söderort. Tjänsten är på heltid under vardagar, 08.00 - 17.00.

Uppdraget förväntas starta omgående och pågå i sex månader. För rätt person finns goda möjligheter till direkt anställning hos kund därefter.

Dina arbetsuppgifter kommer framförallt vara att hantera inkommande ärenden via mail och telefon. De frågor som inkommer är av både hög och låg karaktär och det är viktigt att du är lösningsorienterad då du ibland behöver leta efter svaren även utanför datorns värld. Du kommer bland annat sköta det administrativa kring en mindre extern kund och hantera frågor rörande order, fakturor och lagerstatus. Arbetet sker framförallt i Excel samt SAP.

Din profil

Nedanstående krav ställs på din kompetens:
Minst några års erfarenhet från kundservice/administration
Goda kunskaper i Office-paketet, framförallt Excel
Förmåga att föra sig väl i tal och skrift, både på svenska och engelska
Det är meriterande om du tidigare arbetat inom logistikområdet. Även kunskaper inom diverse affärssystem är en fördel.

Vår kund efterfrågar en medarbetare som passar in i deras servicegrupp bestående av fem personer, samtliga med en bakgrund inom logistik och kundtjänstarbete. Gruppen är högpresterande med stort kundfokus vilket du bör anamma. Kunden värdesätter personliga egenskaper och betonar att de önskar en driven, positiv och öppen person som är van vid organisationer med högt i tak. Du ska även vara självgående och kunna ta egna initiativ då du får ett stort eget ansvar över ditt arbete. Självklart är du också noggrann och en god administratör.

Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Vi erbjuder

Vi matchar de bästa medarbetarna till rätt företag och uppdrag. Att vara extern medarbetare hos oss passar dig som på minsta möjliga tid vill skaffa dig mesta möjliga erfarenhet. Vi ger dig chansen att arbeta på attraktiva arbetsplatser där du utvecklar din kompetens.

Som konsult hos Arena Personal har du en personlig kontakt med din konsultchef som engagerar sig i din framgång och karriär. Du får också en marknadsmässig lön, friskvård, pensionsavsättning samt anslutning till vårt kollektivavtal - en trygg anställning!

Inte nog med det - som anställd hos Arena Personal har du även möjlighet att träna hos World Class till ett mycket fördelaktigt pris.

Ansökan

Tre enkla steg till ditt nya jobb:

1. Du ansöker genom att klicka på "ansök här" eller "ansök via extern webbplats".
2. Du kommer då till Arena Personals hemsida. Klicka på "Sök jobbet" och fyll i dina kontaktuppgifter och bifoga sen ditt CV och personliga brev. Hela ansökningsprocessen tar max några minuter.
3. Vi behandlar alla ansökningar vartefter de kommer in så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag - vänta därför inte med att söka jobbet. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!
Jobbfakta

ORT
Haninge
ANSTÄLLNING
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
ANTAL TJÄNSTER
1
YRKESOMRÅDE
Administration
Ansök nu
Tipsa om jobbet
KONTAKT

Ring Ida-Maria Bruhn, 08-587 117 00

PUBLICERAD

5 dagar sedan

SISTA ANSÖKNINGSDAG

16 sept

Om företaget
Arena Personal har 20 års branscherfarenhet och är verksamma inom bemanning och rekrytering. Våra cirka 800 externa medarbetare verkar på cirka 500 arbetsplatser varje år. Arena Personal är en del av Arenakoncernen, där även Arbetslivsresurs, Impact och World Class ingår. Som en del av Arenakoncernen är vi en komplett HR-partner som erbjuder rekrytering, bemanning, organisationsutveckling, omställning och rehabilitering. Vi är experter på att få rätt person på rätt plats och erbjuder lösningar som passar våra externa medarbetare lika bra som våra kunder.

• Location: Stockholm

• Post ID: 3739612 stockholm
stockholm.backpage.com is an interactive computer service that enables access by multiple users and should not be treated as the publisher or speaker of any information provided by another information content provider. © 2016 backpage.com