search
backpage.com > Stockholm jobs > Stockholm administrative/office

Posted: Wednesday, 21 September 2016, 3:34

Contact:
0723972230
Description:
Svenska FN-förbundet är rörelsen för ett bättre och starkare FN. Vi anser att internationellt samarbete är en förutsättning för en fredligare och mer rättvis värld. FN-förbundet arbetar med påverkan, granskning av Sveriges åtaganden mot FN, information och utbildning, internationellt utvecklingssamarbete och insamlingsverksamhet. Läs mer om oss på

Svenska FN-förbundet söker nu en ny organisationssekreterare till kansliet i Stockholm. Som organisationssekreterare har du ett övergripande huvudansvar för kontakterna med våra ca 90 lokalföreningar och distrikt runt om i landet. Du ger dem inspiration, råd och verktyg att använda i deras ideella föreningsengagemang och ansvarar för att de ges relevant information och en kontaktväg in till kansliets övriga medarbetare. Du ansvarar också för att tilldela föreningarna projektbidrag till sin verksamhet samt följer upp denna genom att granska redovisningar etc.

Du planerar, genomför och utvärderar också evenemang riktade främst till medlemmar och föreningsrepresentanter. Bland dessa finns vår kongress, vårt FN-forum, vårt FN-dagsfirande och inspirationsträffar. Dessa möten genomförs i samverkan med övrig kanslipersonal, men under din ledning. Du koordinerar också de kurser våra medarbetare håller för bl a medlemmar. Resor inom Sverige ingår i tjänsten.Du samverkar med alla kansliets medarbetare samt kansliledning och förbundsordförande. I ungdomsfrågor arbetar du nära vår ungdomssekreterare.

Som organisationssekreterare på Svenska FN-förbundet måste du ha god erfarenhet av folkrörelsearbete. Vi förutsätter att du har ett stort intresse för internationell politik och Förenta Nationerna. Vi tror att du gillar ordning och reda och att du är skicklig i att planera ditt arbete.

Kvalifikationer:
Relevant akademisk examen
Flerårig erfarenhet av arbete inom folkrörelsesfären
Mycket god förmåga att skapa kontakter och nätverk och att samarbeta
Duktig på att kommunicera, serviceinriktat och vägledande
Erfarenhet av arbete i databaser
God analys- och bedömningsförmåga
Förmåga att ta initiativ och arbeta självständigt
Strukturerad som person med talang för organisering och planering
God förmåga att uttrycka sig i tal och skrift på svenska.
Goda kunskaper i Officepaketet
Tillträde så snart som möjligt. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och inleds med 6 månaders provanställning.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten. I denna rekryteringsprocess samarbetar FN-förbundet med Staffing.

Välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev, senast den 9 oktober.

• Location: Stockholm

• Post ID: 3800009 stockholm
stockholm.backpage.com is an interactive computer service that enables access by multiple users and should not be treated as the publisher or speaker of any information provided by another information content provider. © 2017 backpage.com