search
backpage.com > Stockholm jobs > Stockholm administrative/office

Posted: Saturday, 20 August 2016, 5:14

Contact:086639900

Description:

Sökord: reception, kundtjänst, kundservice, service, administration, koordinator, admin, växel, internservice

"Hej,

Mitt namn är Anna och jag ska berätta för er om de mest lärorika månaderna i mitt liv så här långt.

Jag är ambulerande konsult på KFX HR-Partner och arbetar som receptionist, i kundtjänst, som interservicemedarbetare, sitter i växeln, är administratör- ja, mitt CV är fyllt med innehållsrika roller! DICE, Selecta, Ramböll, Röda Korset, Ahlsell, Fiskars, Bisnode är bara ett axplock av företag jag fått förmånen att jobba på."

Arbetsuppgifter

"Som ambulerande konsult får jag lära mig att hantera alla typer av människor och bemöta dem på ett professionellt sätt.
Inte bara har jag lärt mig olika hänvisningssystem och arbetsuppgifter, utan fått en helt ny bekantskapskrets med vänner och kontakter.
Den absolut nyttigaste och mest betydelsefulla erfarenheten är ändå det jag lär mig om mig själv; I den här rollen har jag lärt mig att ta för mig, vara orädd och lita på att jag kan! Jag har övervunnit rädslor och jag vågar mer."

Kvalifikationer

"Den här rollen är perfekt för dig som:
Vill utvecklas och lära dig något nytt, erfarenheter och kunskap är aldrig något negativt!
Vågar prova! Som ambulerande lär du dig något nytt varje dag!
Har rätt inställning och kan förmedla den med röst och kroppsspråk!
Vågar fråga! Din roll som konsult innebär att du är otroligt viktig för företagen- du är där för att du behövs! Du har bra support bakom dig för att få verktygen och kunna leverera det bästa!
Vill lära känna nya människor, jag lovar att du kommer ha kul på jobbet med ett gäng härliga kollegor!
Vill vara en del i ett större team! Via KFX får du tillgång till en rad roliga och givande tillställningar som anordnas. Ännu en chans att träffa fler kollegor som delar dina upplevelser och som du dessutom säkert kommer stöta ihop med ute på dina uppdrag!
Jag hoppas vi ses!
//Anna"

Övrigt

KFX HR-partner är ett väletablerat bemanning- och rekryteringsföretag med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Sundsvall. Viktigast för oss är att våra medarbetare trivs och känner sig trygga i sin anställning. Som konsult hos KFX HR-Partner erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag och kollektivavtal. Det ser vi inte som en förmån, utan som en självklarhet!

Vi söker löpande efter passande medarbetare för tjänsten och kommer att gå igenom ansökningarna tills att vi hittat rätt kandidat. Tjänsten är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du som konsult är anställd på heltid hos oss på KFX HR-Partner men arbetar ute hos våra kundföretag.

• Location: Stockholm

• Post ID: 3739611 stockholm
stockholm.backpage.com is an interactive computer service that enables access by multiple users and should not be treated as the publisher or speaker of any information provided by another information content provider. © 2016 backpage.com