search
backpage.com > Stockholm jobs > Stockholm administrative/office

Posted: Friday, 19 August 2016, 5:14

Contact:0859898135

Description:

FMV söker Administratör till verksamhetsområdet Anskaffning och logistik, avdelning Ledningssystem Stockholm

Är du en serviceinriktad person med tidigare erfarenhet av att arbeta som administratör? Är du strukturerad, initiativtagande och självgående samtidigt som du har förmåga att samarbeta med andra på ett lyhört och smidigt sätt? Då kan du vara den vi söker!

Vad kan vi erbjuda dig?

Hos oss får du möjlighet att arbeta med spännande arbetsuppgifter för att bidra till att göra Sverige och världen lite säkrare. Vi värdesätter ömsesidigt förtroende och hos oss får du både ett eget ansvar och goda möjligheter att kompetensutvecklas. Våra medarbetare är viktiga för oss och hos oss kommer du ha möjlighet att förena det professionella och det privata.

Anskaffning och Logistik Ledningssystem har ansvar för anskaffning, leverans och vidmakthållande av Ledningssystem åt i första hand Försvarsmakten. Anskaffning och Logistik Ledningssystem består av ca 200 medarbetare fördelade på elva sektioner.

Ditt arbete som administratör

Som administratör hos oss kommer du att stödja cheferna och medarbetarna på den/de sektioner du ansvarar för med diverse administrativa uppgifter. Du kommer att arbeta i FMV stödsystem med lottning av handlingar, diarieföring, kommunikation, tidrapportering och personalplanering. I den här tjänsten ingår även att hantera avdelningens tidredovisning.

Du kommer att samordna praktiska frågor kring möten och konferenser vid interna avdelnings-, verksamhets- och projektmöten.

På uppdrag av chefen kan du komma att administrera remisshantering, granskningar och sammanställningar och ta fram presentationsmateriel till olika mötesforum.

Våra förväntningar på dig

Vår nya medarbetare har 1-2 års erfarenhet av att arbeta som administratör eller med liknande arbetsuppgifter, samt har erfarenhet av att stödja och/eller delta i projektarbete. Utöver detta har du en god datorvana samt är en skicklig användare av MS Officepaketet. Har du erfarenhet från FMVs organisation eller från arbete på myndighet är det meriterande. FMV arbetar med stödsystemen Palasso, ERM, Platina och Sharepoint. Det är meriterande om du har erfarenhet av dessa system samt erfarenhet av att ha jobbat med kommunikation och ärendehantering.

Du har minst en gymnasieutbildning och du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, i tal såväl som i skrift. Svenskt medborgarskap är ett krav för tjänsten.

Som person är du strukturerad och planerar, organiserar samt prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt. Du tar egna initiativ och sätter igång aktiviteter på egen hand samt uppnår resultat. Vidare tar du ansvar för dina arbetsuppgifter. Då rollen innefattar ett flertal kontaktytor är det viktigt att samarbetar med andra på ett smidigt och lyhört sätt. Utöver detta är du lugn och kontrollerad i stressade situationer. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper

• Location: Stockholm

• Post ID: 3739609 stockholm
stockholm.backpage.com is an interactive computer service that enables access by multiple users and should not be treated as the publisher or speaker of any information provided by another information content provider. © 2016 backpage.com