search
backpage.com > Stockholm jobs > Stockholm administrative/office

Posted: Tuesday, 20 September 2016, 8:32

Contact No.0858622719

Description:

För kunds räkning söker vi en finsktalande översättare till deras kontor i Akalla. Tjänsten är på heltid och vi önskar start så snart det är möjligt. Du kommer att vara anställd av Placera Personal första sex månaderna med intentionen att därefter övergå i anställning hos kund.

Som översättare kommer du att ansvara för översättning av produkttexter, etiketter, utbildningsmaterial, interna dokument etc från engelska till finska. För att lyckas i rollen är det ett krav att du behärskar det finska och engelska språket klanderfritt såväl i skrift som i tal.

Vi söker dig som är en självgående, noggrann, prestigelös lagspelare och som gillar högt tempo. Du har ett par års arbetslivserfarenhet samt kan uttrycka dig mycket väl på finska, svenska och engelska i både tal och skrift.

• Location: Stockholm

• Post ID: 3806867 stockholm
stockholm.backpage.com is an interactive computer service that enables access by multiple users and should not be treated as the publisher or speaker of any information provided by another information content provider. © 2017 backpage.com